B L O G 2016. godinaTekstovi koji se ovdje nalaze objavljeni su na mojim osobnim blogovima: zupnik.blog.hr i zupnikfranjo.bloger.hr

Ponedjeljak, 14.03.2016.

PSIHOPATI IZ MOSTA...

Mislim da je dosta i previše vašeg izmeta pa bi bilo napokon vrijeme da pustite Hrvatskoj da počne rješavati prave probleme a ne da gubi vrijeme na vašim bolesnim ambicijama i sa vašim psihopatološkim umovima.

Ovih tjedana i dana kada su se složno ujedinile komunističke, antifašističke i srbočetničke bande da dokrajče samostalnu i neovisnu Državau Hrvatsku, vi se ponašate kao trojanski konji u Hrvatskom saboru i Vladi.

Očito da vas je u tu kašu ugurao i pripremio drug Milanović, koji je to zapravo i isplanirao najavljujući novoj Vladi i HDZ-u pakao sa vama.

Držim da bi vam Karamarko jasno, razgovjetno i neodgodivo trebao pokazati put iz Hrvatske Vlade, a predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović smjesta raspisati nove izbore na kojima ćete biti pometeni kao da vas nikada ni bilo nije.

Jednak uteg kao što je bio oko vrata SDP-u HNS, takav isti - još i gori - uteg oko vrata ste vi novoj Vladi i HDZ-u i čitavoj Hrvatskoj.

Subota, 12.03.2016.

HOĆE LI OLIVER FRLJIĆ NAPOKON I KRIVIČNO ODGOVARATI?

Nakon što je hrvatsku a i svijetsku javnost obavijestio da je za provalu u njegov stan i u stan njegove (iliti njegovog?!) simpatije kriva, ni manje ni više nego sama predsjednica Republike Hrvatske i HDZ, hoće li on za to i krivično odgovarati? A ako doista ima snažne dokaze za svoju tvrdnju, neka ih objelodani.

Kada je on tako sposoban i brz u otkrivanju glavnih krivaca za provalu u ta dva stana, valjlo bi ga poslati u Split da otkrije tko je na Poljudi napravio kukasti križ.

Pa dnevno se u Hrvatskoj provali u nekoliko desetaka stanova, pa to NL ne objavljuje na prvoj stranici.

Kada isčašeni O. Frljić, potpomognut drugom Obersnelom, izruguje nekadašnje HNK Rijeka, onda je to umjetnost, a kada ga se poradi toga kritizira, onda je to LINČ, govor mržnje i slično.

Osobno mi se čini da je provala u ta dva stana jedan PERFORMANS nadahnut upravo protuhrvatskim, projugoslavenskim i prokomunističkim stavovima druga Frljića i druga Blaževića.

Za vrijeme Račanove Vlade meni su 6 puta provaljivali u župnu crkvu i jednom u župni stan, pa mi ni na kraj pameti nije bilo da za to proglasim krivcima druga Račana i SDP.

A što ako je to sve sam drug Frljić na sugestiju druga Obersnela učinio?!

Drug Fljić je riječko HNK pretvorio u totalno ruglo, izrugujući se cijeloj hrvatskoj javnosti, spuštajući zastavu na pola koplja, pozivajući Karamarka na sex, od nekoliko stotina poubijane hrvatske djece u domovinskom ratu, izvlačeći samo malu i nevinu Aleksandru Zec čije je ubojstvo zapravo posljedica mutnih poslova njezinog oca, itd.Tom svojom tobože umjetničkom lakrdijom, Frljić je ponovno poubijao 402 hrvatske djece - i nikomu ništa.

Čim je na njegovu stranu stao Pusić, Teršelićka i čitava plejada oronulih antifašista, onda je posve jasno od kuda vjetar puše.
Ponedjeljak, 07.03.2016.

BLJEZGARENJE ZLATKA KOMADINE

Mislim da većina onih koji su imali prilike i vremena jučer (06. 03. 2016.) gledati „Nedjeljom u 2“ i Zlatka Komadin, mogli bi se složiti da bi bilo prikladnije jučerašnji Stankovićev „Nedjeljom u 2“ prekrstiti u „Nedjeljom u zdravi mozak“.

Osobno bih se osvrnuo samo na njegovo pljuvanje po hrvatskim žrtvama koje su, uglavnom nakon rata, poubijali i sakrili „po šumama i gorama“ upravo njegovi prethodnici po ideologiji: komunisti, antifašisti, partizani, srbočetnici i druge grupacije koje su služile najvećem balkanskom i desetom svijetskom krvoloku Titu.

Među ostalim, drug Zlatko Komadina je rekao: „Mi smo sljednici pozitivnih tekovina Saveza komunista Hrvatske a ne zločina. Što ja imam sa nekim zločinima iz davne prošlosti, odgovorio je Komadina na pitanje voditelja Aleksandra Stankovića da li bi se u slučaju da postane novi predsjednik SDP-a ispričao za zločine bivšeg režima počinjene u razdoblju od 1945. do 1990 godine“ (vidi Dnevno.hr od 06. 03. 2016.).

Drug Zlatko Komadina nije precizirao koje su to „pozitivne tekovine Saveza komunista Hrvatske“ i također nije dao naslutiti zašto se onda ne bi ispričao da zločine te najkrvavije Titoističke klike Saveza komunista barem za novije razdoblje kada je on bio najprije Sekretar omladine Saveza KPJ, pa nekoliko puta biran za sekretara te krvave organizacije, pa stoga onda i svjedok krvavih poslijeratnih zločina koje je ta krvava titoistička organizacija provodila nad Hrvatskom, ubijajući diljem svijeta viđenije Hrvate sve do 1990.

Zatim, ako je on nasljednik „pozitivnih tekovina Saveza komunista Hrvatske“, zašto onda ta njegova krvoločna organizacija ne vrate sva opljačkana dobra – stanove, zemljišta, itd. – koja su oduzeli Crkvi, Židovima, Talijanima protjeranim iz Istre, Hrvatskog primorja, Folksdojčerima, itd.?

Na kraju također nije rekao zašto „Savez komunista Hrvatske“ ne vrati Rijeci opljačkane, uništene i zatvorene mnogobrojne tvornice, zašto ne vratki Rijeci i građanima Rijeke Riječku banku i sve ono što je upravo „Svez komunista Hrvatske“ riječkog područja opljačkao kroz punih 70 godina svoje komunističke tiranije svojom prosrbskom i protuhrvatskom djelatnošću oduzeo od žitelja ovog područja?!

Ta barem ovdje nije bio niti jednu jedinu godinu na vlasti HDZ.

Zadnje što je drug Zlatko Komadina dužan objasniti građanima ove – od Saveza komunista – opljačkane regije, jest objašnjenje o bolesti kojom je „teško obolio“ kao ministar i izišao iz te pljačkaške, prosrbske i protuhrvatske klike.

Na kraju, i on i četnikoliki Stanković su zaboravili da su se „sljedbenici pozitivnih tekovina Saveza komunista“ ipak ispričali građanima Hrvatske godine Gospodnje 1990.

Zanimljivo kako se drug Z. Komadina nije okomio na druga Mesića i druga Josipovića koji su se takoiđer ispričali za USTAŠKE a ne i za nemjerljive komunističke zločine nad Hrvatima. Njemu očito nije poznata Josipovićeva paljba protiv Hrvatske i protiv Hrvata u izraelskom Parlamentu Knessetu 15. 02. 2012. Mesić u Beogradu a Josipović u Izraelu.

Hrvatima se nikada i nitko – pa ni drug Z. Komadina kao „sljedbenik pozitivne tekovine Saveza komunista“ – ni na koji način nije ispričao za stotine tisuća žrtava nakon rata koje su na ovim prostorima, i to nakon rata, učinili Titovi i komunistički dželati.
Subota, 27.02.2016.

SATIRA NA SRPSKI NAČIN U BAČU U VOJVODINI...

Kako javlja DNEVNO.hr od 26. 02. 2016., „SKANDAL U VOJVODINI: Brutalno napadnut katolički svećenik, napadači ga pretukli i uzeli vrijedne umjetnine!“ Vjerojatno se radi samo o satiri na srpski način.

Valja čekati što će na sve ovo i kako će reagirati srbočetnik Pupovac, Teršelićka, Srpkinja i Srbin iz obitelji Pusić, drug Milanović i njegova srbočetnička bratija, Grčić, Stanimirović, itd.

Također se sa velikim nestrpljenjem očekuje oštra (ne)reakcija EU koja bi - da je obratno - već oštro osudila "ustašluk" u Hrvatskoj.
Četvrtak, 25.02.2016.

NA POMOLU JE OTKRIĆE DO SADA NAJVEĆE MASOVNE GROBNICE HRVATA U SLOVENIJI

Prema do sada dostupnoj dokumentaciji, a na temelju privatnog istraživanja nepojmljivo krvavih zločina koje je nakon rata učinila partizansko-komunističko-antifašističko-srbočetnička Titova koljačka banda, a što razotkriva neumorni Roman Ljeljak, u rudniku POČOVNIKU blizu Celja, zatrpano je i zabetonirano više od 12.000 Hrvata.

Ako se i nakon ovog krvavog otkrića gore nabrojenih Titovih dželata netko ima snage nazivaati antifašista ili pak štovalac (ne)djela najvećeg balkanskog i desetog svijetskog krvnika Tita, onda sa njegovim mentalnim zdravljem nešto očito nije u redu.

Da su samo Kočevski rog, Huda jama i Počovnik do sada otkriveni, dovoljno govori da su upravo Titovi krvoloci počinili daleko masovnije i veće zločine na ovim prostorima nego Ante Pavelić, Mussolini i Hitler zajedno.

Također i o Hrvatima poubijanih u Crngrobu: „Postoji i nekoliko fotografija likvidiranih u Crngrobu. Slike upućuju na to da je Crngrob stvarno bio stratište visokih dužnosnika Vlade NDH. S njima je bilo i oko 250 djece. Najprije se mislilo da su djeca odvedena kako bi ih se dalo na posvajanje. No, prema novijim spoznajama odvedena su kilometar više u šumu, tamo lividirana i bačena u Matjaževu jamu“ (Vidi DNEVNO.hr od 19. 02. 2016.).

Ako ova Karamarkova i mostovska Vlada napokon ne započme otkrivati, pomagati i financijski podupirati ova stravična otkrića "zatajenih grobišta" Hrvata u Sloveniji i Hrvatskoj, onda je i ona izdajnička, komunistička, prosrpska i pro antifašistička.
Subota, 30.01.2016.

NA ZADNJE SU SE NOGE DIGNULI SRBOČETNICI I NJIHOVI VJERNI SAVEZNICI – (NAŽALOST) HRVATSKI KOMUNISTI, NAKON GUBITKA NA IZBORIMA

Poraz koji su na izborima doživjeli Milanovićevi neokomunisti i njegova srbočetnička Vlada (protunarodna i protuhrvatska), nikako da se s time pomire.

Očito je odzvonilo i Pusićkima i Stazićima i Pupovcima i Opaćikama i ....mrsko mi se i nabrajati sve te osvjedočene četnike, a i Milanovićevim neokumunistima, pa taj poraz nikako preboljeti ne mogu.

Milanović je u potpunosti komunisticirao i srbijanizirao (četnikoivao!) Hrvatsku Vladu i Hrvatski Sabor.

O ovome je najbolje čitati NL. U pogrebnoj povorci Milanovićevim neokomunistima, novinari NL najviše plaču i najtužniji su. Pogotovo drug Mijić, Pavelić Modrićka...

Naime, kada se gleda na broj stnovnika u Hrvatskoj, ispada da je Srba u Milanovićevoj Vladi bilo oko 20 puta više nego Hrvata. Milanović je proveo potpunu srbijanizaciju hrvatske Vlade i Hrvatske. Tko ne vjeruje neka pobroji koliko Hrvata živi u Hrvatskoj a koliko u Hrvatskoj živi Srba. Da ne spominjem druge nacionalne manjine koje ni izdaleka nisu bile zastupljene u Milanovićevoj komunističkoj, protunarodnoj i protuhrvatskoj Vladi.

Čudno da to gotovo profašistički nastrojen F. Radin nije primjetio i da nije za svoje talijanaše također tražio neku ministarsku stolicu u Vladi druga gubitnika Milanovića. A gdje su ostale nacionalnde manjine, Mađari, Slovaci, Romi...?!
Ponedjeljak, 25.01.2016.

MILANOVIĆEVA SRBOČETNIČKA I KOMUNISTIČKA KLIKA...

Iz dnevnog tiska vidimo kako se panično koprcaju Milanovićeva srbočetnička i komunistička klika nakon što su ostali bez vlasti zahvaljajući dijelu hrvatskih građana koji su napokon progledali.

U svojoj bespomoćnosti on će sadašnju legalno izaabranu Hrvatsku Vladu ovako „počastiti“:

Ja sam rekao što mislim o ovoj vladi o njezinom svjetonazoru. Ona je kriminalna u nekim elementima, ona je neeuropska, ona je proustaška, to sad vidimo otvoreno. To nije uvreda, to je legitimno pravo da ima takav svjetonazor on je za mene nazadan i štetan za Hrvatsku i borit ću se protiv toga," dodao Milanović (usp Večernji list od 24. 01. 2016.).

Drugu Milanoviću bi valjalo poručiti da je upravo njegova Vlada bila kriminalna u gotovo svim elementim, da je upravo njegova Vlada bila „neeuropska“ svojim „Lex Perković“, svojom svađom sa gotovo svim Evropskim državama (osim četničke Srbije!), da je upravo njegova Vlada bila pročetnička jer u toj protunarodnoj i protuhrvatskoj Vladi sjedili su osvjedočeni četnici i zakleti neprijatelji neovisne i samostalne Hrvatske. Mislim da su bolje i ustaše koje su se borile protiv ondašnjeg srbočetničkog terora nad Hrvatima.

Drug Milanović bi trebao znati da je on nasljednik i promicatelj one komunističke ideologije koja je poubijala stotine tisuća pripadnika razoružane Hrvatske vojske i civila i da je taj svoj krvavi pir, u uskoj suradnji sa Beogradom, provodila nad Hrvatima u Domovini i po svijetu (posebno u Njemačkoj!), sve do 1990. godine. Drug Milanovićš bi trebao znati da je ovih dana drug i njegov sada glavni protivnik Zlatko Komadina ovih dana izjavio da se je on žestoko borio protiv HDZ-a sve tamo od 1990., što, prevedeno na Hrvatski zanči: protiv Nezavisne i Samostalne Države Hrvatske. Ovo, druže Milanoviću, nije uvreda nego samo malo drugačije razmišljanje o tvojoj protunarodnoj, pročetničkoj i protuhrvatskoj Vladi.

Drug Milanović bi trebao znati da, obzirom na broj stanovnika u Hrvatskoj, njegova protuhrvatska, protunarodna i srbočetnička Vlada je bila nekoliko puta veća i imala nekoliko puta više srbočetničkih nego hrvatskih ministara. Kako se onda njegova Vlada može nazivati Hrvatska Vlada?

Vukavar si naružnio ćirilicom koja je bila simbolom razaranja i ubijanja svega što je hrvatsko. Četiri godine si ti i tvoja komunističko-srbočetnička Vlada vršili teror nad Hrvatskom i Hrvatima, nemjerljivo se za te četiri godine zadužili i opljačkali Hrvatsku, zaposlili ste – ali u Njemačkoj – preko 100 tisuća mahom mladih Hrvata, itd. I sada se ti i tvoji, poglavito Srbin Nenad Stazić sa patvorinom od političarke, Željkom Antunović, usuđujete govoriti kako ste bili sproeuropska, prohrvatska i pronarodna Vlada koja je Hrvatsku izvukla iz teške ekonomske situacije.

Pa zar se ne sjećate također da ste odmah po dolasku na vlast obustavili gradnju Pelješkog mosta, da ste se žestoko sukobili sa Crkvom u Hrvata, da ste sistematski ponižavali hrvatske branitelje, da je jedan Vaš ministar (Fred Matić!), usporedio kardinala Bozanića sa Miloševićem, itd, itd. (VL od 10. 01. 2013.)?!

Nadam se da će hrvatska ruka pravde dostići i osuditi sve Hrvatske izdajnike kojih najviše ima u SDP-u. U tom kontekstu posebno me bocka jučerašnja izjava iščašenih i zabrinjavajuće kratko umnih predstavnika Mosta, Bože Petrova i njegove kopije, glasnogovornika Mosta Nikole Grmoje, kako oni ne će dopustiti objavu popisa hrvatskih izdajnika. Možda su i oni među njima!

Mislim da time i Petrov i Grmoja započinju rušenje novoimenovane Vlade RH.
Srijeda, 20.01.2016.

MOSTOVCI, HADEZEOVCI I NJIHOVI SATELITI...

Bilo bi dobro da napokon MOSTOVCI i HADEZEOVCI sa svojim satelitima prestanu kakati po hrvatskim građanima.

U predizbornim lažima druga mostovca B. Petrova puno smo puta čuli da njima uopće nije stalo do vlasti, da sve što žele raditi da će biti potpuno – lijepim hrvatskim riječnikom rečeno – „TRASPARENTNO“, itd.

Sada se jasno vidi da i jedni i drugi zapravo seruckaju po hrvatskim državljanima i da su, obzirom na „TRANSPARENTNOST“, daleko gori i od najvećih neprijatelja Hrvatske i hrvatskih građana SDP-ovaca i njihovih vazala SRBOČETNIKA.

Jako je smiješno i prijezira vrijedno slušati danas i Karamarka i druga Petrova kako izbjegavaju hrvatskim građanima već sada reći (iako to gotovo sigurno znaju!) tko su ti ljudi koji će uskoro (za)voditi Hrvatsku i hrvatske građane.

Sve to taje kao i zmija noge.

Ono što su njih dvojica sa svojim satelitima napokon dogovorili, izgleda da će biti solidni temelj za prijevremene izbore.

Mostovci su zato i izniknuli da ucjenjuju, ponižavaju, zavaravaju i omalovažavaju hrvatske građane u čemu im HDZ-ovci svesrdno pomažu. Božo Petrov je jedna najobičnija napuhana mješina koju pumpa upravo Karamarkov HDZ. To je najobičniji mjehur sapunice koji će se vjerojatno uskoro raspuknuti.
Utorak, 05.01.2016.

GLAVNI „MOSTOGRADITELJ“ MOSTA, NIKOLA GRMOJA, VEĆ ZAPOČIMA RUŠENJE JOŠ NEOFORMLJENE VLADE

Kao što sam i predvidio na ovome blogu, glavni remetilački faktor u novoj Vladi, biti će upravo iskompleksirani i napuhani mostovci.

Sada se odjednom pojavio drug Nikola Grmoja koji oštro kritizira novoizabranog predsjednika Hrvatskog Državnog Sabora, akademika Željka Rajnera koji je uz policijsku pratnju zaobišao kolonu i krenuo put Slovenije ispred ostalih.

Isti taj Grmoja ni pisnuo nije kada je Milanovićeva protunarodna i protuhrvatska Vlada slala avion po mrziteljicu Hrvatske, Srpkinju Vesnu Pusić! Isti taj Grmoja je šutio i nije se oglašavao kada je drug Milanović avionom, helikopterom i vladinim vozilom obilazio svoju simpatiju ovdje u Primorju! Isti taj Grmoja je šutio i ni riječi nije rekao za korištenje svih mogućih privilegija službe raznih Milanovićevih ministara, itd.

E, sada je drug Nikola Grmoja napokon pokušao biti neka moralna vertikala srušenog i smušenog Mosta, pa tobože prigovara policijskoj pratnji predsjednika Hrvatskog Državnog Sabora i glumi nekakovu moralnu veličinu. Time očito drug Nikola Grmoja podilazi čitavoj plejadi komunističko-srpskih gubitnika koji ni Hrvatsku a ni pobjednički HDZ ne mogu smisliti.

Iz svega proizlazi da je potpuno krivo učinio biskup Vlado Košić kada se je javno ispričavao ovim ucjenjvačima i lažljivcima svih hrvatskih građana. Zar smo tako brzo zaboravili kako su isti ti mostovci tvrdili da im ni najmanjes nije stalo do vlasti, a sada grčevito hoće baš najjače poluge vlasti?!